NI: Najboljima po 400 evra

Regionalne vesti - Sreda 28.01.2015 - 07:22

Najbolje studente 13 fakulteta Univerziteta u Nišu i diplomce koju su studije završili sa prosečnom ocenom 10, grad Niš nagradio je plaketama i novčanim nagradama od po 50.000 dinara.

Čelnici Niša sa nagrađenima FOTO Blic Čelnici Niša sa nagrađenima FOTO Blic

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić rekao je da se nada da će najbolji studenti ostati u svom gradu i da ove nagrade pokazuju da grad prepoznaje njihov uspeh.

- Pokrenuta je inicijativa prema Republičkoj komisiji za odobravanje novih zapošljavanja da najbolju decu našeg grada, onu sa najboljim ocenama, zadžimo ovde i da sutra oni budu ti koji će grad nositi ka boljoj budućnosti - rekao je Perišić.

Kao najbolji studenti za postignut uspeh tokom studija nagrađeni su Neda Domanović (Fakultet zaštite na radu), Adriana Ostrugna (Fakultet umetnosti), Sara Božić (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja), Dragana Cvetković (Filozofski fakultet), Nemanja Bartolović (Elektronski fakultet), Milan Nešić (Prirodno-matematički fakultet), Aleksandar Veličković (Tehnološki fakulteta u Leskovcu), Jelena Stolić (Medicinski fakultet), Nemanja Veselinović (Ekonomski fakultet), Katarina Delčev (Pravni fakultet), Vladimir Mitrović (Mašinski fakultet), Dragana Jovanović (Učiteljski fakultet u Vranju), Aleksandra Igić (Građevinski-arhitektonski fakultet). Kao najbolji diplomci, koji su studije okončali sa prosečnom ocenom 10, nagrade su uručene Milkici Radovanović (Fakultet umetnosti), Dušanu Milenkoviću (Filozofski fakultet), Danici Midić (Medicinski fakultet), Miloš Marković (Pravni Fakultet), Milici Stanković (Pravni fakultet), Aleksandru Đorđeviću, Aleksandri Arsenijević, Jelici Milosavljević, Milici Jović, Milici Marković (Ekonomski fakultet), Ireni Raca (Prirodno – matematički fakultet), Sandri Stamenković (Tehnološki fakultet u Leskovcu), Nikoli Simiću, Janku Jankoviću, Nikoli Tasiću i Marku Stevanoviću (Elektronski fakultet).

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: