Niš: Počelo suđenje osumnjičenom za silovanje blizanaca (3)

Regionalne vesti - Subota 21.07.2018 - 12:03

U Višem sudu u Nišu počelo je suđenje D.A., optuženom da je zverski silovao trogodišnje blizance, koje su mu njihovi roditelji ostavili na čuvanje! Sumnja se da je D.A. u martu 2016. u više navrata dečaku stavljao prste u anus, a devojčici u polni organ.

D.A. odgovara za obljubu dece FOTO: Getty Images D.A. odgovara za obljubu dece FOTO: Getty Images
D.A. odgovara za obljubu dece, za šta mu preti od tri do 12 godina robije.
 
- Roditelji blizanaca imali su dogovor sa njegovom majkom da im ona pričuva decu kad bi morali da odsustvuju od kuće. Međutim, u martu 2016. ona nije mogla uvek da izađe komšijama u susret, pa se Dalibor ponudio da pričuva decu – priča izvor iz istrage.
 
Navodno, on bi dolazio u porodičnu kuću mališana i bio bi nasamo sa trogodišnjacima po čitav dan, dok su njihovi roditelji radili.
 
- Roditelji nisu ni slutili šta se dešava sa decom je su imali potpuno poverenje u Dalibora i smatrali su ga porodičnim čovekom. Majka je posumnjala da su joj deca napastvovana tek kada je uočila crvenilo na sinovljevom anusu i ćerkinoj vagini, pa je odmah komšiju prijavila policiji – navodi izvor.
 
D.A. je tokom dvogodišnje istrage uporno negirao da je zlostavljao decu, ali su protiv njega pribavljeni čvrsti dokazi, uključujući i izveštaj dečijeg psihijatra koji je razgoarao sa mališanima.
 
- Svesno je upravljao svojim postupcima u cilju zadovoljenja svog polnog nagona. Izvršio je sa obljubom izjednačeni čin nad trogodišnjim blizancima tako što je, koristeći odsustvo roditelja dece iz njihove porodične kuće, naizmenično uvlačio prste u analni otvor dečaka i u polni organ devojčice, usled čega je nastupila iritacija i crvenilo sluzokože – stoji u optužnici Višeg javnog tužilaštva podignutoj protiv D.A.
Srbija danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: