Novi-stari direktori leskovačkih preduzeća i ustanova

Regionalne vesti - Ponedeljak 26.11.2018 - 10:51

Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća Pijaca Ivan Milovac, nakon sprovedenog konkursa, izabran je za direktora. Četvorogodišnji mandat odbornici su potvrdili i Predragu Momčiloviću, koji će ubuduće voditi Centar za socijalni rad. Vršioca dužnosti dobilo je Javno komunalno preduzeće Toplana jer je dosadašnji direktor Jovica Đorđević otišao u penziju, a odbornici su za novog rukovodioca izglasali Miloša Mićića.

Odbornici potvrdili FOTO: Shutterstock Odbornici potvrdili FOTO: Shutterstock
S obzirom na to da je istekao mandat u v. d. stanju direktoru leskovačke Pijace Ivanu Milovcu, sproveden je konkurs za izbor direktora.
 
Na ovaj konkurs su se javila 4 kandidata - Ivan Milovac, Silvana Andrejević, Tomislav Krstić i Đura Zdravković.
 
Komisija je utvrdila da su svi kandidati dostavili potpunu dokumentaciju i kao takvi ušli u izborni postupak. Svi kandidati pozvani su na testiranje i proveru stručne osposobljenosti, na osnovu čega je komisija utvrdila rang listu - stoji u obrazloženju.
 
Najbolju ocenu, stoji u obrazloženju, imao je Milovac, zbog čega je predložen za direktorsko mesto, a odbornici su podržali ovaj predlog.
 
Novog rukovodioca dobio je i Centar za socijalni rad, a odbornici su poverenje dali Predragu Momčiloviću (SNS), dosadašnjem pravniku u Službi za decu i mlade. Kako su Južne vesti ranije pisale, Bobanu Iliću istekao je mandat, a nakon sprovedenog konkursa Upravni odbor je na ovo mesto predložio Momčilovića.
 
Vršioca dužnosti dobilo je Javno-komunalno preduzeće Toplana, jer je aktuelni direktor Jovica Đorđević ostvario uslove za starosnu penziju. Toplanu će u narednom periodu voditi diplomirani mašinski inženjer Miloš Mićić (SNS) koji je do sada bio inženjer održavanja u ovom preduzeću i zamenik predsednika Odbora za normativna akta Skupštine grada Leskovca.
 
Podsetimo, vršioca dužnosti dobilo je i leskovačko Narodno pozorište, koje je, nakon ostavke Stanislava Grujića ostalo bez rukovodioca. Za novog v.d. direktora odbornici su izglasali glumca Dragana Božu Marjanovića.
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: