Nutela filovana MARIHUANOM I HAŠIŠOM

Regionalne vesti - Subota 04.07.2020 - 12:21

Carinici su pre manje od nedelju dana zamotuljke marihuane pronašli sakrivene u nuteli, a gotovo identičan pokušaj krijumčarenja se na graničnom prelazu Gradina ponovio i u petak kada je u teglama nutele otkriveno preko 170 grama marihuane i gotovo 80 grama hašiša.

U teglici četvrt kila droge FOTO: Uprava carina U teglici četvrt kila droge FOTO: Uprava carina
Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje za kontrolu pristigao „mercedes“ nemačkih registarskih oznaka, kojim je sam putovao 50-godišnji nemački državljanin turskog porekla.
 
Bez obzira što je putnik tvrdio da nema ništa za prijavljivanje carinici su u saradnji sa policijom ipak odlučili da detaljno pregledaju njegov prtljag.
 
U torbi sa hranom koja se nalazila među ostalim torbama i koferima u prtljažniku bile su i četiri  tegle „nutele“.
 
Carinik je prilikom pregleda uočio da su aluminijumske folije, kojima se tegle hermetički zatvaraju, ispod sva četiri poklopca otvarane, iako je delovalo da su do vrha pune. 
 
To je bio sasvim dovoljan razlog da se sadržaj popularnog krema malo detaljnije proveri, zahvaljujući čemu je droga i otkrivena.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: