Od nedelje kreće formiranje snežnog pokrivača, a posle sledi najgora kombinacija

Regionalne vesti - Petak 27.11.2020 - 11:36

U Srbiji se u nižim predelima očekuje slab mraz, magla i niska oblačnost koja će se mestimično zadržati i veći deo dana, a u brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Duvaće slab, promenljiv vetar, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Nastavak nepovolјnih prilika za hronično obolele i osetlјive osobe FOTO: Pixabay Nastavak nepovolјnih prilika za hronično obolele i osetlјive osobe FOTO: Pixabay
Jutarnja temperatura biće od minus četiri do nula stepeni, a najviša će biti od dva u maglovitim područjima do 11 stepeni u predelima bez magle.
 
U Beogradu će ujutro biti magla i slab mraz, magla. Tokom dana biće oblačno i tmurno. Jutarnja temperatura biće oko minus jedan, a najviša oko tri.
 
Vreme za vikend
 
U subotu će biti suvo, u nižim predelima maglovito, tmurno i hladno, a u brdsko-planinskim pretežno sunčano.
 
Od nedelje se na planinama očekuje sneg i formiranje snežnog pokrivača, a sneg se uz kišu do pred kraj iduće nedelje očekuje povremeno i u nižim predelima.
 
Biometeorološka prognoza za petak, 27. novembar:
 
Nastavak nepovolјnih prilika za hronično obolele i osetlјive osobe. Oprez se savetuje astmatičarima, srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Moguće meteoropatske reakcije ;su bolovi u zglobovima i mišićima. 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: