Palma vodi 700 ljudi u Paraliju: Među njima najviše poljoprivrednika

Regionalne vesti - Sreda 21.08.2019 - 14:31

On je rekao da je cilj da poljoprivrednici sa tog područja vide kako rade njihove kolege u jednoj državi članici Evropske unije

Da vide kako rade poljoprivrednici u EU FOTO: D. Ristić/OK Radio Da vide kako rade poljoprivrednici u EU FOTO: D. Ristić/OK Radio
Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma najavio je da grad Jagodina od 26. do 31 avgusta, ponovo organizuje odlazak 700 ljudi, među kojima ima najviše poljoprivrednika, u Paraliju.
 
On je rekao da je cilj da poljoprivrednici sa tog područja vide kako rade njihove kolege u jednoj državi članici Evropske unije. Palma je najavio i da će pčelari obići nekoliko većih pčelara na teritoriji regije Pierija u Grčkoj. Kako je istakao u delegaciji su i dobrovoljni davaoci krvi.
 
- Obezbedili smo i donatore za kompletan trošak kao i za sva putovanja do dosada koja organizuje Grad Jagodina. Imaćemo i nekoliko političkih sastanaka sa predstavnicima Vlade Grčke čije je sedište u Solunu. Poznato je da je Grčka prijateljska država Srbiji i da podržava Srbiju na evropskom putu - rekao je konferenciji za novinare Palma.
 
On je podsetio da poljoprivrednici na teritoriji Jagodine ne plaćaju porez na poljoprivredno zemljište preko 10 godina i da imaju besplatne tezge na pijaci.
 
- Imaju odlične uslove u prostoriji za prodaju sira i mlečnih proizvoda na pijaci u Jagodini - kazao je Marković.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: