Policajci u Nišu pištolje zamenili puškama

Regionalne vesti - Sreda 24.06.2015 - 12:02

Dežurni policajci u Nišu, koji su doskora nosili pištolje u futrolama, sada nose automatske puške po modelu kalašnjikova. To je začudilo neke građane, a u niškoj policiji objašnjavaju da su u celoj zemlji pojačane mere bezbednosti "zbog dešavanja u Kumanovu" i da nema razloga za strah.

Foto Vesna Lalić Foto Vesna Lalić

Policajce koji nose puške na leđima moguće je videti na nekoliko mesta u gradu, pa su se građani uplašili. Ipak, načelnik Policijske uprave Niš Srđan Grekulović tvrdi da razloga za uznemirenost nema.

On kaže da su mere bezbednosti podignute na viši nivo “zbog dešavanja u Kumanovu i eventualnih terorističkih pretnji”, ali da nema konkretne opasnosti.

- To su pojačane mere na nivou Srbije koje i mi poštujemo. Odskora je uvedeno da, pored kratkog, policija nosi i dugo naoružanje, ali ćemo to uskoro da ukinemo. U svakom slučaju, nema konkretnih pretnji i narod nema razloga da brine, rekao je Grekulović.

Alo

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: