SANJA najbolja na HANI KOTLIĆU

Regionalne vesti - Ponedeljak 19.09.2016 - 21:54

Vranje - Pobednik ovogodišnjeg takmičenja u spremanju najboljeg gulaša na takmičenju “Hani kotlić“, je ekipa restorana „Bazen“ predvođena kuvaricom Sanjom Jović.

Slavlje pobednika u Hanu FOTO Vladica Stanković Slavlje pobednika u Hanu FOTO Vladica Stanković

Drugo mesto osvojile su  ekipe „Simografa“ iz  Žitorađa i braće „Mladenović“ iz Poloma , dok je treće pripalo Milanu Novkoviću.

Takmičenje u spremanju najboljeg gulaša ove godine po prvi put je organizovao Vladica Stanković okupivši ekipe takmičara iz Vladičinog Hana i Surdulice.

Prema rečima Stankovića, jednog od organizatora ove kulinarske manifestacije, za ekipu pobednika obezbeđen je kotlić i pehar, a za drugoplasirane i trećeplasirane takmičare pehari i zemljane posude.

- Ove godine smo probili led. Želja nam je da ovo bude regionalno takmičenje u narednim godinama.

Bilo je više stotina posetilaca, a za njih smo posebno  priplremali  gulaš, koji smo kasnije podelili.

Ove godine je bilo šest ekipa, a nadam se da ćemo ih u buduće biti više
- kaže Stanković.

Žiri koji je proglasio najbolje u spremanju gulaša, činili su kuvari iz javnih ustanova i organizacija iz Hana i Surdulice.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: