Tri dana Nisomnie u Nišu

Regionalne vesti - Sreda 12.06.2019 - 12:10

Niški muzički festival Nisomnia je ove godine zakazala trodnevni program koja će trajati u periodu od 28. do 30. juna. Prva dva dana biće zvanični koncerti na platou niške Tvrđave, dok će treći dan biti rezervisan za Čupin memorijal na istom mestu.

Koncerti na platou niške Tvrđave FOTO: Promo Koncerti na platou niške Tvrđave FOTO: Promo
U petak 28. juna nastupiće: Kanda Kodža i Nebojša i hrvatski Psihomodo Pop, dok će drugog dana, u subotu, 29. juna nastupiti beogradski stoner sastav Last Thrill kao i reggae legende Del Arno Band.
 
Što se tradicionalnog Čupinog memorijala tiče, u nedelju 30. juna zasviraće beogradski doom metal sastav The Father of Serpents i niški bendovi Opposite Way, Bunker i Mokri Jazz.
 
Cena karte za Nisomniu staje 500,00 dinara po danu i mogu se nabaviti u prostorijama Turističke organizacije Niš kao i na Nisomnia promo štandu u Obrenovićevoj ulici.
 
Ulaz na Čupin memorijal je kompletno besplatan.
Balkanrock, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: