Tri osobe izgubile život u požaru u kući u Užicu

Regionalne vesti - Subota 23.03.2019 - 11:59

U požaru koji je jutros pred zoru izbio u jednoj napuštenoj zgradi u Užicu nastradale su tri osobe, a prema prvim nezvaničnim saznanjima, vatra se proširila iz neispravne peći na drva.

Požar izazvala neispravna peć na drva? FOTO: D. Ristić/OK Radio/ilustracija Požar izazvala neispravna peć na drva? FOTO: D. Ristić/OK Radio/ilustracija
Vatrogascima je požar prijavio neko od stanara okolnih zgrada u Ulici Mihajla Pupina oko 5:20 časova, a intervenisali su u u roku od desetak minuta i ugasili plamen.
 
U kući su nađena tri tela, a prema dosadašnjim nezvaničnim saznanjima dve žrtve su Užičani, dok identitet treće osobe za sada nije pozant. Požar je izbuo u napuštenoj zgradi u kojoj je nekada lokalno preduće za preradu kože imalo otkupnu stanicu.
 
Prema dosdašnjim rezultatima uviđaja, pretpostavlja se da je požar izazvala neispravna peć na drva, saznaje FoNet. Očekuje se saoopštenje lokalne policije i izjava zvaničnika Policijske stanice Užice.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: