Trostruko ubostvo u Novom Sadu: Ubijena žena i njeni roditelji

Regionalne vesti - Petak 24.05.2019 - 12:27

U stanu su bez znakova života pronađeni B. P.(57), njegova supruga N. P. (57) i njihova ćerka M. J. (32)

Novi Sad je blokiran dok se navodni počinilac ne pronađe FOTO: OK Radio Novi Sad je blokiran dok se navodni počinilac ne pronađe FOTO: OK Radio
U Novom Sadu, u petak jutro, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena su tri beživotna tela, dve žene i jednog muškarca, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.
 
Svo troje, B. P. (57), N. P. (57) i M. J. (32) pronađeni su sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu. Policija, u saradnji sa nadležnim tužiocem, obavlja uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinioca.
 
Prema prvim informacijama policiji je zločin prijavio neko od rođaka.
 
Po nezvaničnim saznanjima, za trostruko ubistvo članova porodice Pajić - Branislava (57), Nade (57) i ćerke Mirjane Janković (32), glavni osumnjičeni je Goran Janković (36), Mirjanin suprug
 
Janković je trenutno u bekstvu, za njim policija intenzivno traga, a Novi Sad je blokiran dok se navodni počinilac ne pronađe.
 
Prema prvim i nepotvrđenim saznanjima, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora.
 
Goran je, navodno, bio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Nezvanično, Jankovića je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.
 
Mediji pišu i da protiv Jankovića postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.
 
U trenutku kada se dogodio zločin u prednjoj kući je bio deda ubijene M. J. koji je jedini preživeo krvavi pir.
 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: