Tuča i paljenje automobila zbog nezvanog gosta na slavi

Regionalne vesti - Četvrtak 23.05.2019 - 12:43

Krsna slava četrdesetsedmogodišnjeg S.B. (47) iz Niša dobila je neočekivani epilog, okončavši se tučom između gostiju i domaćina i paljevinom vozila jednog od gostiju.

Pobegao sa slave, ostavio auto FOTO: Free Images/ilustracija Pobegao sa slave, ostavio auto FOTO: Free Images/ilustracija
Tridesetjednogodišnji Nišlija Lj.M. sinoć je došao na krsnu slavu kod svog prijatelja S.B. (47), gde je jedan od gostiju bio i N.R. (47), kada je između Lj.M. na jednoj i domaćina i gosta N.R. na drugoj strani, došlo je do prepirke koja je eskalirala tučom, nakon čega je Lj.M. shvativši da će izvući deblji kraj, pobegao sa slavlja, saznaje Telegraf.
 
Međutim, ispred kuće S.B. u ulici Dimitrija Tucovića ostalo je njegovo vozilo „fiat“, što je N.R. iskoristio da mu se osveti, pa ga je polio benzinom i zapalio ga.
 
Šteta koja je nastala na vozilu procenjena je na 50.000 dinara, a protiv sve trojice biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, ukoliko medicinsko veštačenje ne pokaže da su ozbiljnije, dok će N.R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.
 
Kako navodi Telegraf, povod nesvakidašnjeg obračuna bio je što je LJ.M. sa sobom doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N.R.
 
Niška policija je potvrdila događaj i saopštila da je obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: