TUČA U KAFANI: Goste gađali flašama i stolicom, jednog posekli nožem po licu

Regionalne vesti - Sreda 23.10.2019 - 13:22

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su R. J. (31) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, kao i M. S. (21) i D. T. (29) iz okoline Leskovca, osumnjičene za nasilničko ponašanje.

Nožem po licu posekao četrdesetjednogodišnjeg muškarca FOTO: Free Images Nožem po licu posekao četrdesetjednogodišnjeg muškarca FOTO: Free Images
Sumnja se da je R. J. u noći 21. oktobra, nakon kraće verbalne rasprave, nožem po licu posekao četrdesetjednogodišnjeg muškarca.
 
M. S. i D. T., koji su bili u društvu sa R. J., sumnjiče se da su pretili gostima ugostiteljskog objekta i gađali ih flašama i stolicom.
 
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom javnom tužiocu. Sudija Osnovnog suda odredio im je pritvor do 30 dana.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: