Uhapšen INSPEKTOR zbog sumnje da je POKRAO KOLEGE

Regionalne vesti - Petak 13.12.2019 - 11:49

- Posumnjalo se da je novac uzeo neko od gostiju, pa je sutradan Služba unutrašnje kontrole obavila pretres i kod niškog inspektora pronašla torbicu sa novcem - kažu naši sagovornici iz istrage

Krađa na proslavi kraja godine FOTO: Flickr Krađa na proslavi kraja godine FOTO: Flickr
M.I. zaposlen u Policijskoj upravi u Nišu uhapšen je u ponedeljak u Kragujevcu zbog sumnje da je pokrao kragujevačke kolege.
 
Kako saznaje Telegraf, M.I. je bio deo delegacije niških policajaca koji su 8. decembra boravili u Kragujevcu na poziv tamošnje policijske uprave radi proslave novogodišnjih praznika.
 
- Gosti i domaćini su bili u jednom restoranu, skupljali su novac za plaćanje troškova kada su ustanovili da je nestala torbica sa novcem u kojoj je bilo oko 90.000 dinara. Posumnjalo se da je novac uzeo neko od gostiju, pa je sutradan Služba unutrašnje kontrole obavila pretres i kod niškog inspektora pronašla torbicu sa novcem - kažu naši sagovornici iz istrage.
 
Inspektor je uhapšen a prema nezvaničnim saznanjima, određen mu je i pritvor zbog sumnje da je izvršio krađu. Istovremeno, sproveden je i disciplinski postupak i on je suspendovan.
 
M.I. je dugogodišnji policijski inspektor, jedno vreme je radio i na krvnim deliktima. Ono što je začudilo sve koji ga poznaju što je M.I. izuzetno dobro situiran jer osim policijske plate ima u svom vlasništvu i ugostiteljski objekat.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: