Umalo tragedija u Nišu: Zapalilo se taksi vozilo, eksplodirala metanska boca, vozač u opekotinama

Regionalne vesti - Nedelja 02.02.2020 - 14:25

Do požara je došlo pošto je eksplodirala metanska boca koju je ovo vozilo koristilo za napajanje gorivom

U trenutku požara nije bilo putnika FOTO: Thinkstock U trenutku požara nije bilo putnika FOTO: Thinkstock
Taksi vozilo "folksvagen turan", vlasništvo kompanije Prvi taksi, potpuno je izgorelo danas oko 12.30 sati u Ulici Dimitrija Tucovića u neposrednoj blizini niške železničke stanice. Na sreću, u njemu u trenutku požara nije bilo putnika. 
 
Kako se sumnja, do požara je došlo nakon što je eksplodirala metanska boca koju ovo vozilo koristi za napajanje gorivom.
 
Očevici tvrde da su čuli jaku detonaciju.
 
- Puklo je kao bomba, istrčao sam i video da je vozilo u plamenu. Vozač je uspeo da se izvuče, bio je uspaničen. Pozvali smo Hitnu pomoć koja ga je preuzela, ne znam da li je povređen - rekao je radnik trafike koje se nalazi u blizini.
 
U niškoj Hitnoj pomoći potvrđeno je da su zbrinuli vozača taksija, te da su ga prebacili do Urgentnog centra. Taksista je zadobio površinske opekotine šake i lica. Njegove povrede su sanirane u Urgentnom centru pa će on biti pušten na kućno lečenje.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: