UPOZORENjE RHMZ-a i dalje na snazi: U Srbiji danas VELIKA KOLIČINA PADAVINA, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja meseca

Regionalne vesti - Ponedeljak 22.06.2020 - 13:45

Republički hidrometeorološki zavod ponovio je upozorenje da će danas i sutra iznad većeg dela Srbije lokalno biti velika količina padavina, 40 i više litara po kvadratnom metru za 24 časa

Kiša, kiša, kiša... FOTO: RHMZ screensho Kiša, kiša, kiša... FOTO: RHMZ screensho
Republički hidrometeorološki zavod ponovio je upozorenje da će danas i sutra iznad većeg dela Srbije lokalno biti velika količina padavina, 40 i više litara po kvadratnom metru za 24 časa.
 
U Srbiji će biti pretežno oblačno i sveže, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama.
 
Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 13 do 16, najviša dnevna od 20 do 23 stepena.
 
U Beogradu pretežno oblačno i sveže sa kišom, u pojedinim delovima grada sa pljuskovima i grmljavinom uz obilnije padavine.
 
Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 16, najviša dnevna oko 22 C.
 
Izgledi vremena u Srbiji u narednih sedam dana - do 29. juna:
 
U utorak pretežno oblačno i sveže mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama. Posle podne u severnim, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se slabljenje i prestanak padavina.
 
Od srede pretežno sunčano i toplije, u pojedinim danima uglavnom u planinskim predelima moguća pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: