Završena aukcija za Ronaldovu traku: Mali Gavrilo dobija veliku pomoć

Regionalne vesti - Petak 02.04.2021 - 11:35

Završena je jedna od najvećih humanitarnih licitacija u Srbiji.

Akciju pratilo mnogo kontroverzi FOTO: EPA Akciju pratilo mnogo kontroverzi FOTO: EPA
Cela Srbija licitirala je prethodnih dana, a humanitarna aukcija na kojoj se našla kapitenska traka Kristijana Ronalda je završena. Portugalac je besan napustio teren u Beogradu, a bačeni suvenir dostigao je cenu od čak 7.500.010 dinara!
 
Akcija za pomoć bebi Gavrilu Đurđeviću je uspela, traka ide u ruke Mozzartbeta, koji je u poslednjoj sekundi ponudio 7.500.010 dinara!
 
Vatrogasac Đorđe Vukićević koji je pronašao kapitensku traku slavnog fudbalera odlučio je da pokloni u humanitarne svrhe, za lečenje malog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije i za čije lečenje je neophodno sakupiti 2.500.000 evra.
 
U akciji prikupljanja sredstava za lečenje malog Gavrila učestvovala je organizacija ''Zajedno za život'', preko koje je vatrogasac Đorđe Vukićević donirao traku. On se sa kolegama još pre utakmice dogovorio da će sve suvenire koje sakupe dati na aukciju, a na kraju se ispostavilo da je u njegovim rukama završio ovako vredan predmet.
 
Inače, celokupnu akciju pratilo je i mnogo kontroverzi. Sajt na kom je održana licitacija morao je da briše desetine ponuda koje su stizale prvog dana, a koje nisu imale nikakvo pokriće.
 
Zbog toga pokrenuta je priča o krivičnim prijavama onih koji su licitirali, a nisu bili spremni da plate.
 
Neko je u ovako teškom trenutku odlučio da se šali i da bez ikakve granice podiže cenu kapitenske trake koja je na kraju plaćena blizu 64 hiljade evra!
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: