Još uvek nisu zatvorena biračka mesta Parteš i Štrpce

Izbori 2012 - Nedelja 06.05.2012 - 23:10

Portparol Misije OEBS-a na Kosovu Nikola Gaon je izjavio da su do 22 časa zatvorena glasačka mesta na izborima za parlament i predsednika Srbije koje ova misija organizuje na Kosovu sem glasačkih mesta u naseljima Parteš i Štrpce.

"Još su otvorena glasačka mesta u Partešu i Štrpcu. U ovom trenutku dok ne budemo imali sve izveštaje ne može se reći tačan procenat izlaznosti na ovim izborima", kazao je Gaon ističući da će misija OEBS-a izdati saopštenju o tačnom procentu izlaznosti na izbore.

Prema do sada poznatim informacijama izbori su prošli mirno, bez nekih izrazitih bezbednosnih problema koji bi mogli uticati na sam tok izbora.

Pravo glasa na ovim izborima ima 110.000. Zadatak OEBS-a je da obezbedi uslove za normalno odvijanje glasanja dok će se proces brojanja glasova izvršiti u Raškoj i Vranju.

Biračke spiskove i sav izborni materijal pripremila je Republička izborna komisija i on je na Kosovo prebačen vozilima OEBS koja su na teritoriji Kosova obezbeđivali pripadnici kosovske policije.
 

Tanjug

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: