Kostić na čelu banjskih naprednjaka

Izbori 2012 - Ponedeljak 16.04.2012 - 22:09

Novinar Slavomir Kostić nosilac je izborne liste odborničkih kandidata SNS-a za Skupštinu Vranjske Banje na predstojećim izborima.

 
Dejan Tričković, predsednik Gr.O stranke, kaže da će SNS u Vranjskoj Banji na izbore 6. maja izaći samostalno. On očekuje da će lista na kojoj se nalazi 15 kandidata ostvariti zavidne rezultate, a da će se njeni kandidati zalagati za korenite promene u društvu i bolje uslove života građana Banje i okolnih sela. 
 
– Cilj nam je da pokrenemo Vranjsku Banju, jer nismo zadovoljni onim što je u njoj urađeno za godinu dana od dobijanja statusa opštine – kaže Tričković.
 
Nosilac liste Slavomir Kostić kazao je da su naprednjaci napravili ekonomski program za ovu vranjsku opštinu sa pet poglavlja, a prvo je racionalno korišćenje geotermalne energije i vode.
 
Naprednjaci veruju da će ljudi koji se nalaze na odborničkoj listi učiniti sve da Banja dobije status koji joj i pripada, ocenjujući da potencijali koje poseduje ovo turističko mesto nisu dovoljno iskorišćeni.
O.K. Radio

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: