Postizborne medijske čarke

Izbori 2012 - Sreda 13.06.2012 - 11:16

Baki Redžepi, glavni i odgovorni urednik nedeljnika „Nacionali“, koga izdaje Albanski nacionalni savet, optužio je Mikarema Ahmetija, urednika u albanskoj redakciji RTV Bujanovca da mu je telefonom pretio i vredjao ga.

Zgrada RTV Bujanovac Zgrada RTV Bujanovac
O pretnjama i uvredama Redžepi je javnost upoznao saopštenjem koje je potpisala Služba Nacionalnog saveta Albanaca.
 
- Ahmeti me je pozvao telefonom i snihodljivo, uvredljivim i pretećim tonom, pitao šta ja imam da pišem o pobedi novog predsednika opštine Bujanovac, Nagipa Arifija, da ćemo se povodom tog pisanja sresti i da će mi on pokazati - interpretirao je Redžepi telefonski razgovor sa Ahmetijem.
 
On je takodje rekao da se Mikarem Ahmeti, urednik RTV Bujanovca, čiji je osnivač lokalna samouprava, postavio kao portparol i zaštitnik novog predsednika opštine, što je iz profesionalnog aspekta nespojivo.
 
Ahmeti medjutim kaže da je telefonski razgovor sa Redžepijem išao drugim tonom, da su svi navodi u saopštenju netačni i da on ne želi sa njim da polemiše, jer bi mu tako podigao cenu, imajući posebno u vidu činjenicu da je saopštenje objavljeno na web portalu „preshevanews.net“ čiji je inače Redžepi vlasnik i urednik.
 
- Molim vas, ja sam kolegijalno i vrlo pristojno rekao Redžepiju da nije fer na koji način on u novinama Nacionalnog saveta Albanaca piše o novom predsedniku Opštine. Posebno nije fer kojim je fotografijama potkrepio taj tekst - kaže Ahmeti.
 
On potom objašnjava da je Redžepi izgleda jedva čekao ovako nešto, da bi sa novim predsednikom opštine ovako rešavao racune izmedju Arifija na jednoj i Partije za demokratsko delovanje (PDD) na drugoj strani, koja stoji iza nedeljnika „Nacionali“.
 

Mikarem Ahmeti je odbio svaki drugi komentar o ovoj, kako je rekao Redžepijevoj izmišljotini, uz obrazloženje da će pažljivo sakupiti sve podatke o ovom slučaju i predati ga advokatu. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: