U Hanu DS i LDP u opoziciji

Izbori 2012 - Četvrtak 05.07.2012 - 08:29

U opštini Vladičin Han lokalnu vlast je u sredu formirala koalicija koju čine Socijalistička partija Srbije (SPS) sa osam, Srpska napredna stranka sa šest, Demokratska stranka Srbije (DSS) i Ujedinjeni regioni Srbije (URS) sa po tri i lista „Nijedan od ponudjeni odgovora“ sa jednim mandatom.

Vladičin Han Vladičin Han
Koalicija na vlasti imaće 21 od ukupno 37 odbornika u lokalnom parlamentu, dok će opoziciju činiti lista Demokratske stranke (DS) sa 13 i „Preokret - dr Stana Miljković“ sa tri mandata.
 
Učesnici konstitutivne sednice za novog predsednika opštine izabrali su diplomiranog ekonomistu Gorana Mladenoviča (SNS), a za njegovog zamenika Zorana Stojanovića (DSS) koji je i do sada obavljao tu funkciju.
 
Predsednik i zamenik predsednika Skupštine opštine Vladičin Han u naredne četiri godine biće dvojica socjalista - nosilac izborne liste, diplomirani ekonomista Miljan  Stojanović i pravnik Slaviša Milenović.
 
Za sedam članova Opštinskog veća, skupštinska većina je izabrala po dvojicu odbornika sa listi SNS i URS i po jednog sa listi SPS, SNS i “Nijedan od ponudjenih odgovora”.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: