Zaharijev četvrti put predsednik

Izbori 2012 - Ponedeljak 28.05.2012 - 07:57

U pograničnoj opštini Bosilegrad konstituisan je novi saziv lokalnog parlamenta, a za predsednika je, po četvrti put uzastopno, izabran je Vladimir Zaharijev (DSS).

Zaharijev Zaharijev
Na poslednjim lokalnim izborima lista „Demokratska stranka Srbije - Vladimir Zaharijev“ odnela je ubedljivu pobedu osvojivši 52,2 glasova, odnosno 18 od ukupno 31 odbornika.
 
Ovo je četvrta uzastopna pobeda ove liste, tako da stranka Vojislava Koštunice u Bosilegradu, gde živi preko 80 odsto Bugara, neprikosnoveno drži vlast od 2000. godine.
 
- Kompletnu lokalnu vlast u opštini, svim javnim preduzećima i ustanovama, drži jedna uhodana ekipa u kojoj nije bilo potrebe  za većim promenama - kaže predsednik Vladimir Zaharijev.
 
Bosilegrad je ekstremno nerazvijena opština u kojoj na površini od 571 km kvadratni živi 7.979 stanovnika, odnosno 14 stanovnika na jedan kilometar kvadratni.
 

Prema poslednjim podacima Republičkog zavoda zastatistiku u Bosilegradu je oko 1.100 zaposlenih, dok 1.500 nezaposlenih čeka na posao. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: