Čiji su ovo izbori?

Seks i grad - Nedelja 26.01.2014 - 09:59

Vranje - Retko se do sada dešavalo da se izbori, čak i u zemlji kakva je Srbija, raspisuju na stranačkim skupštinama. Čak, gotovo nikad.

Izbor onoliki, na izvolte Izbor onoliki, na izvolte

Al i to smo dočekali, da nas ubeđuju da Vlada sjajno funkcioniše, e samo joj još treba provera legitimiteta.

Ali, ako. Baš mi je milo što će Dačić glavom da plati ludilo koje je počelo sjajnom rečenicom o tome da možda ne zna ko će biti predsednik, al mu je jasno ko će biti premijer.

I sad mu je valjda jasno ko će biti premijer, i koliko se zajebo kad je na veliku scenu doveo naprednjake. Dok je hranio guštera, nikako da se seti da će on jednog dana izrasti u krokodila, a upravo se to dogodilo.

Sada će SPS, čisto za promenu, da bude žrtveni jarac, kao što je to bila DS samo dve godine ranije. Tada su demokrate za sve bile krive, jer su ispale iz vlasti, a socijalisti su za sve bili pravi, jer su vlast ostali.

Sada, naprednjaci će sigurno ostati a prst u krivca biće uperen prema SPS-u, pa oni neka vide kako će. Nije daleko ni sanaderizacija, dakle hapšenje nekog visokog, ko bi bio kriv za sve.

Ako ćemo pravo, naprednjaci i treba da traže proveru legitimiteta. Od svega što su obećavali, ništa za dve godine nisu uradili.

Prvo, volšebno je nestala priča oko krađe glasova. Šta, na vlasti smo, pa nek se malo i kraducka, nije važno?

Pa ništa nije ostalo od Kosova u Srbiji, ništa, ii sve što su generacije od 1999. godine do danas tamo branile sada je poništeno potpisom Ivice i Acice na Briselski sporazum.

Pa onda ta hapšenja - ako je verovati medijima, a nije, do sada u Srbiji, a po optužbama Vučića i njegovih, niko, ama baš niko nije završio u zatvoru. Kako stvari stoje, i neće.

Vučić i njegovi svojih pet minuta proveli su u nastajanju, pa biranju, pa rekonstruisanju, pa svađama i raspravama, evo sada će se i na izbore ići, a da je pri tome njihov učinak u stvarnosti jednak nuli.

Nula, ziro. Dobro, smeta im Dačić, pa će sada da ga sklone, pa će Vučić kao Miško da vlada sam, i nikome do Rusima i Nemcima neće polagati račune.

I sad, posle svega, možda je i jasno kome trebaju izbori, ali ostaje nejasno šta će oni doneti, osim, naravnno volšebne provere legitimiteta. Da je do toga, na izbore bi išsli svake dve nedelje.  

Naravno, sve ovo će važiti samo ako sve prođe kako je Acika zamislio. A ne mora da bude tako. I Miško je voleo da raspisuje izbore, al kanače se nosi na vodu dok se ne razbije.

A naprednjačko kanače, čini se, prečesto ide do vode.

Saša Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: