Drug Nikola SAM PROTIV NATO

Seks i grad - Nedelja 10.03.2019 - 10:04

Nova komunistička partija Jugoslavije objavila je na svom sajtu i Fejsbuk stranici informaciju o akciji svog pripadnika tokom predavanja članova Nacionalne garde Ohaja u sali Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju.

Selfi Nikole Stojiljkovića tokom predavanja FOTO: NKPJ Selfi Nikole Stojiljkovića tokom predavanja FOTO: NKPJ
Kako konstatuje NKPJ, umesto na svojim časovima, učenici su bili u obavezi da prisustvuju izlaganju o "humanitarnom" karakteru američkih i NATO vojnih misija.
 
Američki vojnici su se obratili na engleskom jeziku bez prevodioca, uz obrazloženje da je to dobar način da učenici vežbaju engleski, apostrofira se u saopštenju.
 
Ovaj događaj bio je povod da NKPJ izrazi svoj politički stav kroz akciju pripadnika ove partije, Nikole Stojiljkovića.
 
- Naš drug Nikola Stojiljković, član CK NKPJ iz Vranja umešao se u izlaganje američkih vojnika, obratio se vranjanskim gimnazijalcima na srpskom jeziku, i istakao da je NATO pre 20 godina u Vranju i okolini ubio 63 građana.
 
Poručio je da američki vojnici nisu dobrodošli i da je to prvi put još od Drugog svetskog rata da se okupatorska vojska nesmetano kreće i drži predavanja. 
 
Drug Stojiljković se obratio i američkim vojnicima na engleskom jeziku, porukom da oni tu nemaju šta da traže, da bi drugo bilo da su došli kao civili u grad koji rado prima goste odakle god da su, ali ne i goste u uniformama onih koji su ubijali našu decu – stoji u saopštenju NKPJ.
 
Prema rečima ove političke organizacije, Stojiljkovićevo izlaganje je bilo propraćeno gromoglasnim aplauzom učenika, što je, ocenjuje se, nanelo „veliko poniženje američkim vojnicima i onima koji su rešili da im dozvole da drže predavanje“.
 
Kao dokaz ove akcije koja ni u jednom izveštaju sa skupa nije pomenuta, na Fejsbuk profilu NKPJ je objavljen selfi NIkole Stojiljkovića, na kojem se u drugom planu vide pripadnici Nacionalne garde Ohaja.
 
NKPJ na kraju saopštenja, sa žaljenjem konstatuje da su u planu slična "predavanja" i u drugim gradovima Srbije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Лола
10.03.2019. , 11:37
Наш друг Никола Стојиљковић је познат као човек деструкције и конфликта и служи се само мржњом која је оличење његове личности.
luna lu
16.03.2019. , 12:04
Draga moja Lola, Pa dobro, vaš sunarodnik zemljak i komšija vam ne valja.Pa ga zato anonimno otrcavate. Ne valja vam pretpostavljam ni srpska tradicija, ni iskustva srpskih zena, ni mnogobrojne žene u vojsci ili čak onih nekoliko sjajnih iz PVO Srbije. Od njih nemate šta da naučite. Ali zato imate šta da naučite od borkinja Ohaja. Alo?!