Izbori "All Inclusive"

Seks i grad - Ponedeljak 30.04.2012 - 08:50

Temperatura raste, i spoljna i izborna. I vreme je da se krene na odmor, u vlast ili opoziciju, kako ko

Nekako mi se nameće zaključak da su izbori isto što i godišnji odmor, ali za političare. Pakuju se koferi za odlazak ili za dolazak, a destinacija je vlast.
 
Evo, recimo, socijalisti u kampanji nastupaju potpuno iskusno i bez neke naročite agilnosti. To može da ukazuje samo na dve varijante: ili su apsolutno ubeđeni u svoju pobedu, ili im je kao i njihovom lideru pun kofer svega. 
 
Ili pak možete da izaberete NOPO - Nijedan Od Ponuđenih Odgovora. U socijalističkom slučaju, mislim. 
 
I Banjčani su bili u prilici da upoznaju kandidate DSS-a za odbornike u kampanji „Za Srbiju, za Banju - znaš zašto“. Obećanja Koštunjavih su veoma primamljiva i jedino im ostaje da 6. maja budu obavešteni da li su građani shvatili zašto ili će im pokazati zašto oni ne.
 
U kampanji sve stranke vode računa da obećanja pogode birače od glave do pete. Isto tako krenuli i Zubići, samo malo drukčije. 
 
Zubatci su prvo posetili fabriku cipela, pa gaća, i po logici odevanja sledi put ka glavi. Uz ovakvu temeljnost ostaje im još samo da sačekaju povoljan izborni rezultat, pa da na vlasti opet nakrive kapu.   
 
A 1. maja u Vranje dolazi i Toma Nikolić. Ako je tamo po Srbiji imao problema sa diplomom, ovde to neće biti slučaj. Bar fakulteta imamo koliko ti duša želi.    

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: