NAVIJAČI pokušali da poharaju market

Seks i grad - Četvrtak 18.10.2018 - 10:47

Vranje je u sredu bila srpska prestonica fudbala zahvaljujući utakmici Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde, a senku na ovaj veliki sportski događaj bacio je incident u jednom od ovdašnjih marketa.

I pripadnici Žandarmerije angažovani na obezbeđenju FOTO: OK Radio I pripadnici Žandarmerije angažovani na obezbeđenju FOTO: OK Radio
Svi akteri ovog sportskog događaja u Vranju ističu lepu atmosferu na stadionu i fer i korektnu borbu na travi stadiona „Jumka“, a prema našim informacijama, jedini incident se dogodio van terena.
 
Kako OK Radio saznaje, grupa po svemu sudeći gostujućih navijača, upala je na putu do stadiona u jedan od ovdašnjih velikih marketa.
 
Kupcima u ovom prodajnom objektu odmah su upali u oči bučnim i bahatim ponašanjem i očiglednom namerom da iskoriste gužvu i pometnju i „snabdu se“ bez plaćanja.
 
- Ponašali su se kao rade nešto što je uobičajeno, da uzmu što im treba a da ne plate.
 
Međutim, šef marketa nije dozvolio da se to desi pa ih je zaustavio i ispostavilo se da je bio u pravu – kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.
 
Prema našim saznanjima, ispostavilo da je neko iz grupe pokušao da iz marketa izađe sa pivom koje nije platio.
 
Kako su mere bezbednosti pre i u toku utakmice bile povišene, a pripadnici jedinica zaduženih za održavanje reda i mira strateški raspoređeni po gradskim punktovima, stvar je brzo rešena.
 
- Ko zna šta su pokušali ili su uspeli da iznesu u brišućem naletu, ali su morali da vrate ono što su ukrali i što im je pronađeno.
 
Srećom, uniformisani pripadnici snaga bezbednosti su bili u blizini i na vreme su intervenisali, pa su sprečili da „navijači“ opustoše market – kaže izvor OK Radija.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: