Ovo malo obraza

Seks i grad - Sreda 13.03.2013 - 15:42

Ako pare nemam, obraz imam, glasi stara vranjska poslovica. Samo, ko još mari za mudre misli naših starejših?

Ilustracija Ilustracija

Obraz, nekada najskuplja stvar, sada je postao najlakše prodavani deo tela, u vremenu kada vaginalna manipulacija pomalo gubi na značaju.

Eto, doktor Mice i drugar mu Denzi, sila osovina DSS-a, prešli kod Nike u SNS. I dok jedni misle da je to odlučujući potez ka uništenju trenutno najjače partije u Srbiji, drugi ne mogu, ko Mladen Delić, čudom da se načude - pa ljudi, da li je to moguće?

Da, da, moguće je. Samo, sad da se neko pita - pa kome smo mi to verovali, kome smo to od 2004. godine do danas davali onoliki broj glasova, kome smo to omogućavali da se u naše ime busa u grudi, plave od srpstva?

Denziju i Micetu. Al niko se, nažalost, to ne pita. Nego se žale - dok je Denzi bio ovde, mi smo bili ko statisti na ""Beloj lađi".

Eto ih sad - što bi rekli njihovi drugari - da Mice i Denzi, zajedno, imaju kvadratni santimetar obraza, oni bi ovo ili ono. Da imaju, ne bi bili to što jesu. Zato kad idu u kafane, nose pare sa sobom.

Eto i taj Radoslav Pavlović bio do Vranja, da vidi kako napreduje obnova pozorišta. I opet doneo samo dobre savete. Niko da ga pita - kamo pare, Lale? Ma jok, Lale bi još i da uzme. I on mora da nosi pare kad ide u kafanu, više nego očigledno.

Pa sad ovo pljuvanje SNS-a i SPS-a. Ne štede se reči, uvrede, pretnje...

Da se ne vole, znalo se i ranije, ali da se ovoliko mrze, to niko nije pretpostavljao. A mrze se da ne mogu očima da se gledaju.

Opet, pitanje je obraza - kad se toliko mrzite, kako je moguće da i dalje zajedno vladate, slikate se za televizije, smeškate se, grlite i ljubte u javnosti?

Ili, možda, kad si političar, obraz to je samo smetnja, ma kakav da je.

Na kraju, Vranje pohodila i Dragica Nikolić, supruga master Tome. Donela nešto ovdašnjem porodilištu. Mora da je nešto važno, kad niko ne zna šta je.  

Sad, Vranjanke kao Vranjanke, samo seire - došla praznih ruku. Što bi rekli, nije donela kafu i praline, a došla kod doktora!

Pa gde to još ima, osim u ovoj zemlji čuda?

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: