Povratak otpisanih

Seks i grad - Četvrtak 24.01.2013 - 12:48

Srbija se trese, a Vranje se drma - Željko Joksimović, poznatiji kao muž Dugonoge, dolazi da peva za Dan grada!

Ilustracija Ilustracija

Odoše 50 iljadarke evra, al jebeš štednju kad nam dolazi tako slavan i tako moćan glas, koji usput dovodi i Dugonogu, da osim užitka slušanja mogu da se puštaju i bale dok se pare oči.

Kome li je pala ova genijalna ideja napamet? Dal je to smislio lično gradonačelnik Antić, ili je reč o zajedničkoj ideji trusta mozgova koji upravljaju gradom?

Da se tolike pare stuku za jednu pevaljku, makar i mušku?

To je ta nova vlast - do sada smo imali koncerte, ono, ozbiljna glazba, vojni orkestar, Šano dušo... Sad, modernizacija - stiže Željo, pa posle slede Bekuta, a možda nam se posreći i Ceca.

Al da im pevaju u Haremluk - Antić sedi na divan, Nika mu uz koleno, a oko nji čalgidžije, sa svem Cecu... Ko je kao mi?

To bi bio pravi Dan grada, da se pamti i prepričava.

Istovremeno kada su objavili dolazak Želje i Dugonoge, rešili da objave i imena dobitnika najviših gradskih nagrada. Istovremeno, očigledno, jer su rešeni da sakriju sramotu.

Naime, pala je mirba između Cere i grada, pa sad, kad već nije red da Cera dobije sve moguće nagrade, onda će ih dobiti njegovi - Vera Cenić, jedan od osnivača Cerine Zajednice, i Sunčica Denić, Cerina supruga.

Lep gest pokajanja vlasti, nema šta.

Cela ta ujudura odigrala se uz posredničke usluge Božidara Ilića, koga su zbog toga što je dugo bio na čelu „Komrada“ nazvali Djubre.

E taj čovek je na velika vrata vratio i Ceru i Ceriće, pa ćemo sada na najveći gradski praznik imati priliku da vidimo ne samo Želju, nego i prošlost koja se na pompezno vraća na scenu.

Al neka, i treba tako. Samo jedne činjenice svi moraju da budu svesni - od Miloševića naovamo se zna - možeš kako oćeš, al ne možeš dokle ti oćeš.

Ovu lekciju svi nauče, pre ili kasnije, i tu nema pomoći.

Ono, u našem slučaju, bolje da je pre. Kasnije će biti kasno.  
 

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: