DŽABA I ULAZAK U SNS: U čijem su interesu DANI VRANJA?

Seks i grad - Petak 18.08.2017 - 11:33

Predstavnici lokalne vlasti su potpuno ignorisali moju ponudu izvođača za predstojeće „Dane Vranja“, iako je bila mnogo povoljnija od one koja je usvojena, tvrdi za OK Radio Marko Spirić, koji se bavi estradnim menadžmentom.

Sa ranijih Dana Vranja FOTO OK Radio Sa ranijih Dana Vranja FOTO OK Radio

Spirić, novinar-dopisnik pojedinih portala kaže da je, s obzirom da ima veliki broj kontakata i dugogodišnju saradnju sa brojnim estradnim izvođačima, nadležnima dostavio spisak za velikim brojem izvođača, kao ponudu za ovogodišnje Dane Vranja.

- Ponudu sam poslao i gradonačelniku, njegovom zameniku, Turističkoj organizaciji i još nekima, zajedno sa cenama, koje su zaista povoljne.

Imao sam usmeno obećanje direktora TO Saše Ivanova da ću biti uključen u organizaciju, ali nakon sastanka koji je imao sa gradonačelnikom i kolegama, ni od njega više nisam dobio nikakav odgovor
kaže Spirić.

On navodi da sumnja da su u čitavu organizaciju prepleteni raznorazni interesi mnogih činilaca, samo ne interesi građana Vranja, zbog kojih se ovakve stvari i organizuju.

- Zar nije bolje imati jednu Gocu Stojićević, vrsnu umetnicu, koja još uz to košta tri ili četiri puta manje od Željka Šašića, koji će, kako sam nezvanično saznao, u Vranju nastupiti za 2.000 evra.

Ili grupu „Divlji kesten“, koja je samo zbog mene dala nižu cenu od uobičajene, umesto „Nevernih beba“ koje smo gledali pre samo dva meseca?
– javno pita Spirić.

Kako bi stvari izneo na čistac, on je gradskim čelnicima uputio zvaničan zahtev za informacije o tome koliko koštaju „Dani Vranja“, po kojim kriterijumima su birani izvođači i koliki su projektovani prihodi manifestacije.

- Nakon 15 dana od zahteva, odgovorio mi je samo predsednik Skupštine grada Dejan Tričković, koji kaže da ova tema nije u njegovoj nadležnosti.

Saša Ivanov mi je usmeno rekao da je on samo jedan od tridesetak članova organizacionog odbora i da ništa ne zavisi od njega lično, kao i da je u vreme kada se odlučivalo o izvođačima, bio na godišnjem odmoru.
 
Ogorčen sam jer sam pristupio SNS-u u nadi da će se neke stvari promeniti i raditi isključivo za dobrobit građana, ali sam se očigledno prevario.

Nisam očekivao da mi stranka nađe radno mesto, ali sam smatrao da onim što mogu i umem da radim, mogu da doprinesem da se stvari promene na bolje, ali ko još danas ceni humanost i požrtvovanje – razočarano ističe Marko.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: