Zašto Vučić ne voli Vranje?

Seks i grad - Utorak 04.03.2014 - 10:14

Da Alek Vučić ne voli Vranje videlo se jasno prilikom njegove nedavne posete industrijskoj zoni ovog grada.

E, tako se to radi E, tako se to radi

Ali, sasvim da je ljut na najveći grad juga Srbije, kad je već svratio do „Simpa“, na samo dva kilometra od sedišta SNS-a u Vranju, mogao je da se prošeta i do njega.

Da je popularan koliko ankete tvrde da jeste, mogao je da se prošeta i pešice, da ga narod u špalirima dočeka kao oslobodioca. Ali, eto, nije.

Ako ćemo pošteno, Vučić je još pre izvesnog vremena Vranjancima rekao da ih se stidi, pa je njegovo zaobilaženje Vranja potpuno očekivano.

U tom znaku je protekla i njegova poseta „gigantima“ - u pratnji mu je bio, gotovo isključivo, skoro držeći ga pod ruku, državni sekretar Dragan Stevanović Bosanac, Surduličanin, poznat po tome što je tek posle izbora prešao u napprednjake.

I naravno, što pored Tončeva ni cenzus u Surdulici ne može da pređe.

No dobro, to je Vučićev izbor. Oću da kažem, Nikolić Dragan Nika ostao je duboko u pozadini, u društvu isto tako skrajnutog Dragomira Tomića.

Ima tu neke simbolike - ja te ljude ne bih otpisivao nikako, ni u „Simpu“ ni u SNS-u, a vi vidite.

Sad, da li je PBP (prvi budući premijer) u posetu vranjskim fabrikama došao kao PPV ili kao PSN (prvi sprski naprednjak)?

Ako je došao kao PPV, u redu, ali, nije valjda u Vranje došao službenim kolima, a na miting u Leskovac se vraćao svojim privatnim autom?

Misllim, partijska posla su ipak njega potpuno privatna stvar, zar ne?

Da je u Vranje došao poslom PPV-a, ipak je morao da se vidi sa gradonačelnikom Zoranom Antićem, ma koliko Zordon bio zauzet izbornom kampanjom.

Red je, nema šta, pa i patrijarh kad dođe pita vladiku sme li ovde da radi ovo ili ono. A patrijarh je vlast od boga, a PPV tek od nas, običnih smrtnika.

Sve u svemu, PPV je ovde boravio baš u cilju očuvanja svoje vlasti. I neko mu je rekao da o tome ovde odlučuje „Simpo“, i niko više.

I zato je PPV pokazao koliko ne voli Vranje, a koliko ceni „Simpo“ i filoziju „jedan vođa, jedna kompanija, jedan grad“.

Samo, to su isto verovali i Vožd, i Đinđić, i Koštunica i Tadić i Dinkić i Toma, pa se sada o njima priča kao o toplim uspomenama prošlosti.

Samo se Tomić šeta negde pozadi i smejulji. Svi su prolazni, jedino je on večan. Videćemo šta će na to da kaže PSN, sadašnji PPV koji žarko želi da postane PBP.

Kažu da je Vučić u „Simpu“ bio zaprepašćen brojem novinara koji su se okupili, ali i zadivljen  toplinom dočeka radnika.

Ako se po „Simpu“ dan poznaje, Vučiću će se ispuniti želja da postane PBP.

Samo, šta će Vranje sa tom činjenicom? Sad, kad znamo da nas Vučić uopšte ne voli, nego nas se, naprotiv, stidi, kao da smo šugavi?

Saša Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: