ZC VRANJE: V. D. stanje još pola godine

Seks i grad - Utorak 25.04.2017 - 06:52

Ministarstvo zdravlja najavilo je produžetak v.d. stanja u zdravstvu Vranja za još šest meseci, potvrdio Nebojša Dimitrijević, koordinator Ministarstva u ZC Vranje.

Stanje redovno, ili ne? : ZC Vranje FOTO OK Radio Stanje redovno, ili ne? : ZC Vranje FOTO OK Radio

- Konkurs za izbor direktora u ZC Vranje, kao i u drugim zdravstvenim centrima u Srbiji, neće biti raspisan još šest meseci.

Konkursi će istovremeno biti raspisani za čitavu Srbiju, jer se čekaju kadrovski planovi  za zdravstvene ustanove koji bi trebalo da do 15. maja budu definitivni.

Vranje, Prokuplje i Leskovac su izostavljeni iz tih kadrovskih planova za prijem radnika, pa će tu najverovatnije biti korekcije i u vezi zapošljavanja kadrov
a - kaže Dimitrijević.

On dodaje da se očekuje da se do kraja godine razreše sve dileme oko izbora svih direktora zdravstvenih centara u Srbiji, i da se stavi tačka na v.d. stanje na tim funkcijama.

Aktuelni v.d. dužnosti direktora ZC Vranje je Dragan Veličković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: