"Crne rupe ubice" i na putu za Poljanicu

U fokusu - Petak 23.08.2013 - 11:51

Na regionalnom putu Vranje - Mijovce – Vučje pojavile su se nove “crne rupe ubice”, javili su OK Radiju meštani Poljanice, kraja zaboravljenog od vranjske vlasti.

Sa lica mesta Sa lica mesta

- Dve ogromne neobeležene rupe, sa leve strane iz pravca Vranja, pojavile su se na asfaltnom putu u Devotinu odmah pored gradilišta “ribnjaka” i u Drenovačkim livadama.

Rupa u Devotinu je otkinula deo puta sa strane i duboka je oko dva metra.

Rupa u Drenovačkim livadama na Goču je na putu, takođe sa leve strane, a prečnika je jedan metar  i dubine dva metra. Rupa je na metar od provalije.

- Još jednom upozoravamo vozače, posebno one koji nisu iz Poljanice i dolaze gore kod rođaka ili drugim poslom da paze jer svaki eventulani udar  na rupe biće najverovatnije smrtonosan. Izuzetno je opasno voziti noću – kažu meštani.

Ovoliku nemarnost loklanih vlasti iz Vranja još nisu videli od Drugog svetskog  rata naovamo, ističu stariji meštani Poljanice.
 

Do sada, samo se, po njihovom kazivanju, javio neko iz Direkcije za ravoj i izgradnju grada i rekao da nema para, a da Poljanica i put  nije ni ušla u komunalni program za 2014. godinu što je izavalo veliko nezadovoljstvo preko 2.500 žitelja 22 sela toga kraja.

- Upućeni smo prema Vranju, ne možemo kolima da odemo zbog puta jer nisu u pitanju samo dve rupe već na stotine njih, onih manjih.

Bojimo se da će ATP “Kavim” zbog lošeg puta još više da  redukuje polaske i odlaske iz Poljanice. Ljudi su i sada revoltirani jer  poslednji autobus u povratku iz Poljanice je u 17 časova.

Mnogi dolaze iz Vranja da gore obrađuju bašte od kojih bukvalno žive, a moraju da se vraćaju u pet sati popodne.

Sramota i bruka jer se neodgovorni pojedinci igraju sa sudbinom ljudi. Imamo još uvek srpljenja, koje je na izmaku.

Organizovaćemo se jer ovako više ne može. Ili ćemo doći u Vranje da najzad vidimo tog gradonačelnika koji ne sme da dođe gore, ili ćemo blokirati auto put kod  Zlatokopačke petlje, na kratko, kao znak upozorenja -  navode u saopštenju meštana Poljanice.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: