"Dani Simpeta" u Srbiji

U fokusu - Petak 30.08.2013 - 09:42

Pošto su već počele konjičke igre u Vranju, uz defile sitne i krupne stoke, a sve u sastavu „Vranjskog nekulturnog leta“, poznatijeg u narodu kao „Dani Vranja“, onda je jasno da je sve krenulo dve - tri nedelje ranije nego što se mislilo.

Sa sajta Sa sajta "Kod Civrića"

Najzaslužniji za to su svakako Tate i njegovi apostoli iz „Simpa“.

„Dani Vranja“ uveliko traju jer cela država sa sve novim, starim ministrima, Arapima, Kučićem, Mačićem i najvećim carem srpske politike dvadesetprvog veka Mlađom pokušava da odgonetne šta se dešava u „Simpu“ i šta će se desiti sa njim.

Kako su gore navedeni nesposobni da od dve buke naprave tri kriva vretena, ili što bi se reklo da zaoštre kolac, obratili su se mnogim značajnim domaćim i stranim ekspertima kako valja i dolikuje, a kako je i u modi ovih dana.

Evo, šta su o SIMPE rekli dolenavedeni stručnjaci, strunjače i kozlići.

Al Kapone: Da sam ja živeo u nekoj uređenijoj državi, ne bi ne mene hapsili zbog poreza. Srbija je čudo!

Bugarin Azis: Dao bi svoje dupe za SIMPE.

Angela Merkel: Mi ćemo platiti poreze SIMPETU, ali želimo da njegovi ključni pogoni, kao npr. SIMPEN, SIMPSON, SIMPL MAJND i Tateov poljski klozet pripadnu nama.

Novak Đoković: SIMPE je pravi srpski brend. Preporučio bi im da prebace sedište u Monako, kako ne bi ubuduće imali probleme sa porezom.

Ronaldinjo: Ala dribla SIMPE, svaka čast!

Donald Tramp: Organizovaću u Srbiji realiti šou „Šegrt – Pripravnik“ gde bi Tate bio gazda i glavni ocenjivač.

Merlin Monro: Hepi brdej, mister prezident (TATE).

Giga Moravac: Majke vam ga šašave i bezobrazne!

Jarić T. Živadin: Ja glup pa u penziju, on pametan pa u sedmi mandat.

Tole Karadžić: Najbolji je SIMPETOV nameštaj. I ja kad nameštam koristim SIMPETOVE sirovine i metode.

Milan Tarot: Svi poreski obveznici iz Srbije da uzmu da sisaju veslo ispred televizora, kako bi se skinula crna magija sa SIMPETA.

Ja ne znam za vas, ali čim SIMPE postane državan u većinskom vlasništvu, a ista ta država raspiše konkurs za novi mindžament, ja se lično prijavljujem za neko rukovodeće mesto moje kuče, mešanca Gradimira i onija komšijini tovni piliki, bar znam da ne mogu da dovedu kompaniju u goru poziciju nego ovi sad.

Kuzman Protić

Kod Civrića, OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: