Ekskluzivno: Zuja snima seriju o ženama funkcionera!

U fokusu - Utorak 09.07.2013 - 13:26

Redakcija sajta „Kod Civrića“ ekskluzivno otkriva da u Vranju počinje snimanje serije u 52 nastavka u duhu američkih sapunica sedamdesetih godina prošlog veka.

Zvezde buduće serije (ilustracija Zvezde buduće serije (ilustracija

Ako su negde i preterali, ne zammerite im. organizacija „Vranjskog nekulturnog leta“ oduzima im svu energiju, a ponekad i sposobnost da budu krajnje ozbiljni.

Direktor najveće medijske kuće na potezu Letovica – Polom, Zuja, u duhu „Vranjskog nekulturnog leta“, najavio je snimanje igrane serije „Žene funkcionera“ za ovu godinu, dok će prikazivanje iste biti na jesen naredne, prenosi „Kod Civrića“.

Serija prati život žena gradskih funkcionera u jednom izmišljenom provincijskom gradu, koji je za potrebe serije nazvan Vranje 1. To su žene direktora, načelnika i raznih vršilaca dužnosti.

Epizode će biti jako napete, sa jakom dozom intriga, veza, trača, seksa, seksualnih perverzija i zadovoljstava, kao i o mukotrpnom putu tih žena do dobijanja radnog mesta, a potom i doživljaja na samom radnom mestu.

Saznaćete i koji direktor je obavio vazektomiju, koji načelnik brije dupe, a žena kog vršioca dužnosti radi i kao proročica za makedonsku lokalnu televiziju iz Gostivara.

Režiser serije biće Jug Radivojević koji je za taj posao tražio i dobio 50.000 evra, muziku će snimiti nezaobilazni Sanja Balkanika uz podršku Mikloša Dimitrijevića i onog stvora iz spota „Malo erotike“.

Po kulturnim kuloarima se šuška da će glumačku postavu činiti: Mark Volberg, Džon Gudmen, Severina Vučković, Liza En, Halit Ergenč, Durge i mnogi drugi.

Zuja odmah  najavljuje i drugu sezonu pod nazivom „Švalerke funkcionera“.

Kod Civrića, OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: