JEDAN PREMA MILION: Stan u BG za VR

U fokusu - Četvrtak 11.12.2014 - 08:01

Vranje - Kupovina stana u Beogradu san je svakog prosečnog Srbina, a posebno Vranjanca.

Znnam za jedan grad, zove se .... Znnam za jedan grad, zove se ....

Sad, kad para nigde nema, najveće interesovanje onih koji ulažu u nekretnine u Beogradu je za garsonjere ili jednosobne stanove, a najtraženije lokacije su Voždovac i Karaburma.

Vranjanac  Branislav  Stojanović, advokat jedne od beogradskih agencija kaže da se u većini slučajeva za kupovinu stanova iz Vranja odlučuju oni čija deca studiraju u Beogradu.

- U ponudi za kupovinu stambenog prostora imate sve što hoćete. Cene zavise od lokacije od kvaliteta stanova, da li je u pitanju centralno grejanje da li je stan u prizemlju, ili na poslednjem spratu - objašnjava Stojanović.

Prema njegovim rečima ranije je bilo zamena stanova u Vranju za stanove  u Beogradu, u današnjim uslovima toga nema.

 - Razmena je apsolutno nemoguća, šanse su jedan prema milion da vi nađete nekog ko bi menjao stan u Beogradu za stan u Vranju.

To je bilo kada su stanovi bili društveni pa se je stanarsko pravo menjalo za stanarsko pravo, ali svojina za svojinu to ne postoji u praksi, teoretski da, ali praktično ne – objašnjava Stojanović.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: