Kraj decenijskog sporenja: Grad dobio ČOŠKU

U fokusu - Četvrtak 21.11.2019 - 14:48

Gradski javni pravobranilac Đurđica Đorđević saopštila je da je pravosnažno okončan parnični postupak po tužbi Grada Vranja protiv Privrednog društva za ugostiteljstvo, turizam i usluge “Vranje Doo” u stečaju.

Uređenje Ćoške najavljeno za narednu godinu FOTO: OK Radio Uređenje Ćoške najavljeno za narednu godinu FOTO: OK Radio
Po presudi, utvrđeno je pravo svojine Grada Vranja na katastarskim parcelama 2985, površine 8.405m2 i 2986 površine 1.424m2 u naselju “Ćoška”
 
Prema njenim rečima, nakon promene više sudova, od opštinskog, preko okružnog, sve do privrednog, pravosnažno je završen višegodišnji postupak na ovim parcelama. 
 
- Grad Vranje, kao vlasnik, konačno će imati pravni osnov za uređenje izletišta “Ćoška” naredne godine, što je više puta najavljivao i gradonačelnik Slobodan Milenković
 
Eventualno infrastrukturno uređenje će biti prilagođeno potrebama građana, ali i prvenstveno naučno – vaspitnom radu učenika osnovnih i srednjih škola, organizovanjem škola u prirodi - istakla je Đorđevićeva. 
 
Parnični postupak po tužbi Grada Vranja trajao je punih 12 godina.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: