Nova vlast u Bujanovcu?

U fokusu - Utorak 31.07.2012 - 09:35

Beogradski "Danas" spekuliše da bi uz pomoć srpskih stranaka na vlast mogao da se vrati doskorašnji predsednik Bujanovca Šaip Kamberi.

Arifi i Kamberi Arifi i Kamberi
Nakon što je u Bujanovcu formirana koaliciona vlast koju čini 12 odbornika Demokratske partije (DP) Nagipa Arfija uz podršku pet odbornika Grupe građana dr Stojanče Arsić i Koalicije „Za bolji Bujanovac“ (DS, SPS, SDPS i Grupa građana „Sveti apostoli Petar i Pavle“) koja ima 21 od 41 odbornika, albanski izvori sa juga Srbije potvrdili su za Danas da bi vrlo brzo moglo doći do potpune rotacije koalicione strukture, a samim tim i do promene rukovodećeg tima. 
 
Pozivajući se na neimenovane izvore, Danas prenosi da je u načelu je postignut sporazum da novu koalicionu vlast u Bujanovcu čini devet odbornika PDD-a Rize Haljimija, četiri odbornika „Koalicije za Bujanovac“, dva iz SNS, kao i šest iz PDP-a Jonuza Muslijua.
 
Nova koalicija bi takođe imala 21 odbornika i tako bi umesto aktuelnog Nagipa Arifija na čelo opštine bio vraćen Šaip Kamberi (PDD), koji je u prethodnom mandatu obavljao tu funkciju. 
 

Prethodno je narodni poslanik PDD u Skupštini Srbije Riza Haljimi svojim glasom dao podršku novoj vladi Srbije i razgovarao sa čelnicima SPS i SNS.  

Danas, OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: