Proročanstvo: Dolazi vreme zveri

U fokusu - Sreda 02.01.2013 - 11:34

Vladimir Peševski, Vlade Makedonče, iz Vranja, za sebe kaže da je jedini poravi vidovnjak u gradu, ali i šire u celoj južnoj Srbiji i Makedoniji.

Beli mag Vlade Beli mag Vlade

Rođen je u Skoplju, pre 54 godine, 21. avgusta, a na taj dan, na rođendan 1999. godine, kako navodi, „Božja sila mu se javila i naredila da bude u njenoj volji“.

- Moja glavna misija je pri našoj Crkvi, da radim na vraćanju naroda pravoslavlju i veri preko saveta i pomoći koje pružam mnogima.

Mnogo je njih kojima sam pomogao da reše velike probleme u životu – počinje priču Vlade.

U svojoj svesci, gde sve uredno vodi, što mu se javi od Gospoda Boga, podvlači šta Srbiju i svet očekuje u 2013. godini i nadalje.

- Ne želim da nikog uznemiravam, ali javilo mi se da će 2013. godina biti jedna od najopasnijih za opstanak ljudi na Zemlji.

Biće zemljotresa, erupcije vulkana, poplava, „cunamija“, pucanja nuklearki, razornih šteta od hemijskih otrova...

Najbitnije je da će se pojaviti nepoznata bolest „stoguba“, koja će doći iz Azije ili Afrike i koja će pokositi više desetina miliona ljudi.

Ta bolest haraće desetak godina dok se ne pojavi lek za nju. Ona će najviti vreme vladavine zveri, jednu od pojava Antihrista – kaže Vlade.

Činjenica je, po njemu, da se planeta Zemlja polako zavlači u mrak u kome će kroz vreme potonuti i nestati, a u isto vreme pojaviće se nova planeta sa novim ljudima koji će se razlikovati od današnjih po izgledu, ali i po razumu i svesti koje će podsećati na komande koje su karakteristične za robote.

S tim što će komande biti usmerene i kontrolisane od Boga.

Srbija je u centru Vladimirovog vidovnjaštva. Posebno Kosovo, ali i ostatak zemlje.

- Na Kosovu se u 2013-oj godini očekuju tenzije raznih vrsta, neki rat, manjih razmera, koji će se rešiti političkim putem. Biće žrtava na obe strane, albanskoj i srpskoj, ali na strani međunarodnih trupa koje su tamo stacionirane.

Međunarodne trupe tražiće pomoć od srpske vojske. Sukob će se rešiti političkim putem.

Albanci i muslimani iz celog sveta pozvaće na Džihad, sveti rat, ali će biti onemogućeni silom Svetoga Lazara, koja će paralistai njihove zločinačke namere.

Inače, Kosovo će ponovo biti srpsko kada se ujedine sve pravoslavne zemlje, jer će se tada javiti Hristos na području takozvane „Svete piramide“, na području između Dečana, Pećke Patrijaršije i Gračanice – navodi Vlade.

U samoj Srbiji, bez Kosova, biće većih pobuna i nemira, tvdri Vladimir.

- U 2013. godini biće narodnih buna socijalnog tipa, pre svega u većim gradovima, Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Posebno će Beograd biti na udaru, biće većih požara, koji će progutati pojedune zgrade od opšteg značaja, a biće i atentata na javne ličnosti. Srbija neće osetiti boljitak pre 2020. godine – ističe Vlade.

Inače, on predviđa da će se tek pojaviti čovek u Srbiji, koji će predvoditi zemlju Božjom premislom.

Taj novi političar će pokrenuti mase koje će poči za svojim pastirom i koji će znakom krsta oterati sve nečastive koji su ušli u sadašnje političare, bilo na vlasti ili opoziciji.

Od dobrobiti vidi lek koji će se  pojaviti u izvorskoj vodi, naredne godine, u Srbiji i koji će u potpunosti izlečiti šećernu bolest. Od lošeg vidi puno toga što će početi da se dešava od 2013. godine.

Za jug Srbije ne vidi skoro neku veću opasnost, ali za Vranje vidi od 2045. godine veliku kataklizmu, kada će se aktivirati vulkan u Vranjskoj Banji i u potpunosti uništiti grad i okolinu.



 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: