Vranjski političari skromno za najluđu noć

U fokusu - Subota 22.12.2012 - 10:27

Većina vranjskih političara novogodišnju noć provešće kod kuće, u krugu porodice. Prve izlaske, kako kažu, planiraju za 1. i 2. januar.

Ilustracija Ilustracija

Dejan Tričković, predsednik vranjske Skupštine, godinama unazad Nove godine dočekuje u krugu porodice a tako će kaže biti i na ovom dočeku.

- I pre bavljenja politikom bio sam porodičan čovek, trudio sam se da što više vremena provodim sa najbližima. Od toga i sada ne odustajem. Mislim da je to važno posebno zbog dece  – kaže Tričković .

Goran Stefanović, predsednik Gradskog odbora DS-a za Novu godinu biće u Nišu.
 
- Supruga je na specijalizaciji u Nišu, bićemo skupa tamo.  Jelku smo okitili a sinovi čekaju Deda Mraza sa poklonima.
Nisam pristalica dočeka po restoranima, jedino ako se ide sa porodicom negde na stranu, to nije loše – kaže Stefanović.

Načelnik Pčinjskog okruga Budimir Mihajlović najluđu noć provešće  na Ohridu.

- Ohrid je prelep grad i nije mi prvi put da tamo dočekujem Novu godinu.

Bićemo u restoranu i očekujem dobar provod kao i ranijih godina kada smo novogodišnje praznike provodili u tom gradu - kaže Mihajlović.

Bojana Veličkov, zamenica gradonačelnika, kaže da će novogodišnju noć provesti u krugu dugogodišnjih prijatelja na Vlasini, u privatnoj režiji.

- 31. decembar je radni dan, ne radimo 1. i 2. januara, a Vlasina nije daleko,  pa ću dva slobodna dana provesti na ovoj planini u krugu meni dragih ljudi – kaže Veličkova.

Hirurg Miroljub Stanković, predsednik Okružnog odbora DSS-a, kaže da će Novu 2013. godinu dočekati kod kuće u krugu porodice.

- Deceniju unazad ne menjam mesto dočeka kako su počele nedaće i finansijske poteškoće.

Ranije Nove godine dočekivao sam na Popovoj Šapki, jer volim zimske sportove, ali je bilo i dočeka u restoranu „Kičer“ u Vranjskoj Banji i Hotelu „Vranje“. To su lepe uspomene – kaže Stanković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: