Amerikanci napravili pivo sa ukusom suzavca / FOTO

Zivot i stil - Sreda 21.02.2018 - 08:08

Američka pivara "Dogfish Head" poznata je po tome što neretko koristi vrlo zanimljive sastojke u pravljenju piva, u raponu od svinjetine pa do Mesečevih meteora.

Od ovog piva definitivno će vam utrnuti usta FOTO: Pixabay Od ovog piva definitivno će vam utrnuti usta FOTO: Pixabay

Ovi pivski avantursti su se udružili sa kompanijom "Mace Security International", koja se bavi bezbednišću, i stvorili od imenom "In Your Mace" (engl. mace - buzdovan) a koje ima ukus - suzavca.

"Od ovog piva definitivno će vam utrnuti usta. Jer verovatno niko od vas ni u snu ne bi pomislio da bi suzavac mogao da da dobar ukus pivu", ističu pivari.

Neobično pivo napravljeno je sa bibersprejem, koji je sastojak suzavca, kao jednim od glavnih sastoajka. Ono sadrži i supstancu oleoresin capsicum, aktivni sastojak biberspreja.

"Rad na suzavac pivu je jedna od najzabavnijih saradnji koje smo dosada imali. Jako smo ponosni na kreaciju koju smo napravili sa našim prijateljima iz 'Mace Security'", izjavio je kreator piva Sem Kalagion.

U prodaju će se naći da samo 200 flaša suzavac-piva od 750 mililitara suzavac piva. Pravi ljubitelji piva moći će da probaju i točenu verziju, ali samo u pivari u Miltonu u Delaveru, gde je pivo i prozvedeno.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: