Bred Pit propitivao astronauta NASA

Zivot i stil - Utorak 17.09.2019 - 14:46

HJUSTON - Holivudska zvezda Bred Pit intervjuisao je u ponedeljak astronauta Nase Nika Hejga koji se prevrtao u uslovima nulte gravitacije u Međunarodnoj svemirskoj stanici.

"Ko kontroliše puštanje muzike na stanici?" FOTO: Radar
Pit je iz Centra za kontrolu misija u Hjustonu, uoči početka prikazivanja svog svemirskog trilera "Ad Astra", zasuo Hejga pitanjima o životu u svemiru.
 
On je kao najvažnije pitanje označio ono ko kontroliše puštanje muzike na stanici, prenosi Rojters.
 
"Imamo različite plej-liste i smenjujemo se. To je lepo jer imamo međunarodni duh. Lepa je promena čuti rusku tradicionalnu muziku tokom večere", odgovorio je astronaut.
 
Pit je postavio i pitanje koliko je realno njegovo izvođenje pokreta u uslovima nulte gravitacije u studiju, a na kraju je rekao da mora da ga zamoli za stručnu ekspertizu.
 
"Ko je bio uverljiviji, Kluni ili Pit", pitao je glumac, misleći na svog dobrog prijatelja Džordža Klunija koji je igrao astronauta u filmu "Gravitacija" iz 2013. godine.
 
"Ti, apsolutno", odgovorio je Hejg.
 
Bred Pit u filmu "Ad Astra" igra astronauta Roja Mekbrajda koji putuje na ivicu solarnog sistema da bi pronašao svog oca koji je nestao, suočavajući se sa misterijom koja preti opstanku čovečanstva na Zemlji.
 
Nacionalna služba za aeronautiku i svemir dala je pred snimanje "Ad Astre" stručne savete o vizuelnim i tehničkim pitanjima.
 
Ekipi filma u stvaranju pejzaža Marsa pomogle su Nasine detaljne fotografije "crvene planete".
 
Film će početi da se prikazuje u američkim bioskopima u petak.
RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: