Divlja puma lutala gradom u vreme policijskog časa VIDEO

Zivot i stil - Sreda 25.03.2020 - 14:19

Divlja puma, koja je u potrazi za hranom dolutala s planinskog područja oko Santijaga i šetala praznim ulicama glavnog čileanskog grada u kojem je na snazi bio policijski čas zbog pandemije koronavirusa, uhvaćena je u utorak u zoru, saopštila je policija.

Puma uhvaćena u združenoj operaciji FOTO: Reuters Puma uhvaćena u združenoj operaciji FOTO: Reuters
Puma je primećena i uhvaćena u četvrti Nunoj u zajedničkoj operaciji policije, službe za poljoprivredu i stočarstvo (SAG) i osoblja gradskog zoološkog vrta.
 
"Ovo je nekada bilo njihovo prirodno stanište iz kojeg smo ih potisnuli", rekao je na konferenciji za novinare Marselo Đanoni, regionalni direktor SAG-a, misleći pritom na širenje čileanske prestonice u kojoj danas živi gotovo 7 miliona stanovnika.
 
Životinja je stara oko godinu dana i teška oko 35 kilograma. Prevezena je u zoološki vrt, gde će je stručnjaci ponovno pregledati.
 
"Puma nije povređena i zdrava je", dodao je Đanoni.
 
Vlada je u nedelju u Čileu uvela policijski čas zbog širenja koronavirusa kojim je u ovoj zemlji u utorak bilo zaraženo 922 ljudi, a dve su osobe umrle. Čile je 18. mart zatvorio svoje kopnene, avionske i morske granice.
 
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: