Mislila da joj je krenulo kamenje iz bubrega, a rodila trojke

Zivot i stil - Ponedeljak 19.08.2019 - 13:15

Danet Glic iz Južne Dakote u SAD mislila je da će iz bolnice izaći sa nekoliko kamenčića iz bubrega u ruci, a ne sa dve devojčice i sinom.

Za samo četiri minuta, troje dece je došlo na svet FOTO: KOTA Za samo četiri minuta, troje dece je došlo na svet FOTO: KOTA
Osećaj bola u abdomenu Danet je podsetio na onaj koji je imala kada je imala problema sa kamenjen u bubrezima, pa se sa suprugom Ostinom zaputila u bolnicu na pregled.
 
„Počeli su bolovi, pa sam mislila da je kamenje. Imala sam problema sa njima i ranije“, rekla je Danet za televiziju KOTA.
 
Posle urađene urinoanalize, međutim, doktori su imali velike novosti za Danet. Nije kamenje u bubregu, već porođaj. Imaće blizance.
 
Ona i Ostin su bili na putu da dupliraju broj dece u svom domu, pošto su već imali dvoje.
 
„Mislili smo da je gotovo. Ostin je stajao sa strane, ljuljao se na stolici, mislili smo o imenima, kada je doktorka tražila još jedno ćebe“, prisetila se Danet.
 
Za samo četiri minuta, troje dece je došlo na svet. Nazvali su ih Blejz, Džipsi i Niki.
 
Sada već otac petoro dece, Ostin i dalje ne može da veruje šta se desilo.
 
„Kada smo izašli iz bolnice i dalje nisam znao šta se desilo. Glavno da je ona dobro. Još mi sve odzvanja u glavi“, rekao je Ostin.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: