24 pogotka preporuka za Partizan

Lokalni sport - Nedelja 07.07.2013 - 12:43

Lazar Ristić, kapiten petlića FK Dinamo iz vranja, rođen 2000. godine, zapao je za oko na ovogodišnjem Partizanovom fudbalskom kapmu, skautima beogradskog šamiona, igračkim legendama Momčilu Moci Vukotiću, Albertu Nađu i Dušanu Trbojeviću.

Ristić Ristić

- Ristić ima sve predispozicije modernog ofanzivnog napadača, ima sjajnu tehmiku i brzinu i superioran je u igri jedan na jedan, gde stvara višak igrača, šanse i postiže s lakoćom golove.

Prednost je što može da igra po desnoj i levoj strani, podjenako uspešno.

U minuloj sezoni dao je 24 golova što ga izdvaja od njegove generacije u Vranju i čitavom Pčinjskom okrugu – navodi Joca Ristić, fudbalski trener koji je najzaslužniji za razvoj naporedak mladog fudbalera.

Kapm, koji je trajao od 6. do 16 juna, vodili su treneri Milan Ristić i Nebojša Nešković, a bilo je oko 100 dečaka iz tog uzrasta.
 
- Ristić je ušao u notes Partizanovih stručnjaka i nije čudo ako se što pre preseli u Beograd.

Njega očekuje i kapm koji osrganizuje region istočne Srbije u Brzeću na Kopaoniku gde su pozvani najtalentovaniji mladi fudbaleri iz regiona.

Tamo će biti od 6. do 13. jula – ističe Ristić.

Inače, Ristić je rodom iz Vranjske Banje, gde je počeo da igra fudbal, ali je odmah prešao u Dinamo i kod trenere Ristića i Ilića naperdovao najbrže moguće.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: