"Anđeli" na Moravac

Lokalni sport - Petak 07.06.2013 - 10:04

Fudbaleri Garnizona Vranje, Nebeski Anđeli, članovi Pčinjske okružne lige, voljom žreba, dočekaće na svom terenu ekipu srpskoligaša Moravac Oriona iz Mrštana kod Leskovca, u redovnom kolu Kupa regiona istočne Srbije.

Radost fudbalera Nebeskih anđela iz Vranja Radost fudbalera Nebeskih anđela iz Vranja

U Kup FS RIS-a plasiralo se devet pobednika kup takmičenja na teritoriji Okružnih saveza i pobednik Kupa GFS Niša.

Nebeski Anđeli su u finalu kupa Pčinjskog okruga savladali prvoplasiranu ekipu Srpske lige Istok Radnika i to u Surdulici, nakon boljeg izvođenja jednaesteraca, pošto je u regularnom delu bilo nerešeno, 2:2.

Žreb je bio poludirigovan, pa su zbog smanjenja troškova klubovi praktično podeljeni u dve grupe.

U "južnoj", drugoj polovini žreba, Nebeski Anđeli dočekuju ekipu Moravca Oriona 12. juna. Drugi četvrtfinalni par činiće niški Car Konstantin i pobednik duela izmedju Svrljiga i Balkanskog.

U slučaju da pobede ekipu Moravca ekipa vranjskog Garnizona bi igrala ponovo na svom terenu, najverovatnije protiv ekipe Car Konstnatina, za naslov prvaka kupa FS RIS.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: