Arsić stavio tačku na odličnu igru

Lokalni sport - Ponedeljak 12.05.2014 - 08:50

Vranje - Kadeti Dinama iz Vranja pobedili su, u 24. kolu Prve lige kadeta regiona istočne Srbije, ekipu Moravca Oriona iz Mrštana kod Leskovca, sa 4:3, poluvreme 1:2 i još jednom pokazali da su istinska budućnost vranjskog fudbala.

Arsi'i Stajić Arsi'i Stajić

Utakmica je odigrana po lepom vremenu pred 50-tak vernih ljubitelja fudbala. Utakmica je protekla u nadmoćnoj igri domaće ekipe, koja je imala dosta prilika za postizanje golova i na kraju je zasluženo pobedila.

Mladi Vranjanci su, koje sa velikim uspehom vodi trener Dragan Stojanović, pokazali kvalitet više i uspeli su da u viskom ritmu igraju do poslednjeg sudijskog zvižuka.

Golove za kadete Dinama postigli su: Stajić u 33, Stoiljković u 47, Stošić u 68. i Arsić u 74. minutu, a za Moravac: Mitić u 16 (iz jedanaesterca), Kocić u 20. i Đenić u 69. minutu.
 
Kadeti Dimama su trenutno na 4. mestu sa 35 osvojenih bodova u konkurenciji 15 ekipa.

Za kadete Dinama su nastupili: Aleksandar Anđelković, Bojan Stojanović, Aleksa Jovanović, Miljan Stajić, Aleksandar Milenković, Aleksandar Cvetković, Vladimir stoiljković, Aleksandar arsić, Nikola Stošić, Marko Hristić i Aleksandar Antić.

Igrali su još: Stefan Jevtić, Jovan Đorđević, Nikola Milenković, Bogdan Ristić, Igor Krstić, Viktor Nikolić i Milan Todorović.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: