Baksa hara Niškom zonom

Lokalni sport - Subota 23.02.2013 - 11:11

Vranjanac Ivan Stojiljković Baksa (25), nekadašnji fudabler OFK Soko, FK Dinamo, KMF Vranje i drugih klubova u regionu, trenutno sa velikim uspehom igra za SFK Moravac iz Predejna, ekipe koja je lider na tabeli Niške fudbalske zone.

Stojiljković Stojiljković

Stojiljković igra na poziciji štopera, izuzetno je pokretljiv, tehnički potkovan i s obzirom da je ranije igrao u veznom redu spada u red modernih štopera koji znanjem rešavaju komplikovane situacije pred svojim golom.

- Odlično sam primljen u Predejanu, zadovoljan ponuđenim uslovima, pravi smo na tabeli, ambicije su velike i sve se poklapama sa mojim željama jer fudbal doživljavam kao sportski i životni izazov – kaže Stojiljković.

Trener Moravca Nenad Stojković i tim menadžer Dragan Cvetković smatraju da su dovođenjem Stojiljković napravili pun pogodak za svoju ekipu i da igrač takvog profila teško se može naći na ovim našim prostorima.

- Po planu šefa struke Nenada Stojkovića, prvi deo priprema obavili smo na pomoćnom igralištu SFK Moravca, a od 18. februara do 3. marta boravimo u našoj staroj bazi, u motelu “Predejane”, a za treninge koristimo teren u obližnjoj Kopašnici, kao i za odigravanje pripremnih utakmica.

Koristimo i dvoranu u Vladičinom Hanu. Ekipa SFK Moravca je u prvom delu dokazala da je najbolja u Niškoj zoni – kaže Stojiljković.

Popularni vranjski Baksa očekuje da u junu slavi sa saigračima i rukovodstvom ulazak u Srpsku ligu “Istok”.

- Moje lične ambicije su da pružim maksimum na terenu, da budem standradn u timu I da svojim igrama skromno doprinesem najvećem fudbalskom uspehu u istoriji Predejana – navodi Stojiljković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: