Bez predaje na Rudar

Lokalni sport - Nedelja 15.09.2013 - 11:39

Fudbaleri BSK iz Bujanovca u nedelju će odmeriti snage sa ekipom Rudar Alopsa u Aleksinačkim Rudnicima i očekuju da se vrate sa povoljnim rezultatom bez obzira na kadrovske probleme koje imaju.

Stojaković levo Stojaković levo

Trener Rade Aleksić odlućiće se se za sastav ekipe pred sam meč. Verne navijače bujanovačkog zonaša razočaralo je nepojavljivanje na utakmici sa Topličaninom, u proteklom kolu, braće Aleksandra i Stevana Stojkovića, pa je sredina terena bila znatno oslabljena.

Odranije se zna da se iskusni Jaćimović na pripremama teže povredio i da je njegov povratak na teren krajnje neizvestan.

Iskusni strateg, Aleksić je doveo u pravi čas Ivana Stojkovića Figa (26),  vezistu Dinama koji se pokazao kao pravo rešenje na sredini terena.

Očekuje se da se u tim vrati brzonogi Milić koji bi u tandemu sa Dimićem mogao da reši utakmicu protiv Rudara.

- Poštujemo ekipu Rudara, većina naših fudbalera su mladi i  neiskusni, ali nema predaje.

Trebalo bi da nam mladost u utakmicama sa ravnopravnim rivalima bude prednost, jer gde je mladost tu treba da bude borbenost, želja i htenje što su preduslovi za dobar rezultatat – izjavio je Aleksić.

BSK se, nakon četiri odigrana kola, nalazi na  11. mestu Niške fudbalske zone, sa jednom pobedom, jednoim nerešenom i dve izgubljene utakmice i 5 osvojenih bodova uz gol razliku 3:4.

Rudar Alpos je na 13. mestu sa 4 osvojena boda, takođe, sa jednom pobedom, jednim nerrešenom i dve izgubljene utakmice. Rudari imaju slabiju gol raliku od Bujanovčana, 4:9.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: