Biser iz Ljiljanca

Lokalni sport - Petak 16.05.2014 - 08:52

Vranje - Nikola Stošić, standardno igra za selekciju kadeta FK Dinamo iz Vranja i slovi za jednog od najtalentovanijih u svojoj generaciji.

Nikola Stošić Nikola Stošić

Radi se o napadaču, golgeteru, koji je ovog proleća postigao nekoliko ključnih golova na utakmicama Prve kadetske lige regiona istočne Srbije i u mnogome doprineo uspehu svog kluba.

- Zna da se postavi u špicu napada i da često ulazi u šansu, izuzetno je pokretljiv i ima osećaj za gol poziciju. Utakmicu odrađuje timski, borbeno, ostavljajući srce na terenu. Stalna je opasnost za protivnicki gol jer je aktivan u igri i uporan.

Počeo je da trenira relativno kasno, pre nekoliko godina, ali to mu nije smetalo da se svojim pravilnim odnosom prema treningu i igri, a potom i golovima izbori za mesto standardnog igrača u selekciji kadeta.

On je iz bujanovačkog sela Ljiljance i  putuje na trening svaki dan, ali to mu ne smeta da bude jedan od najredovnijih i najvrednijih. Pravi je fudbalski biser pred kojim je izvesna budućnost – kaže jedan od trenera Dinama Joca Ristić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: