Blatnjav teren prva briga

Lokalni sport - Subota 26.05.2012 - 11:36

Sve mlađe selekcije FK Dinamo i OFK Vranje ovog vikenda igraju svoje utakmice u ligama regiona istočne Srbije grupa „Jug“, osim petlića FK dinamo i OFK Vranje, koji su svoju međusobnu utakmicu odložili zbog odlaska dece na ekskurziju.

Omladinci Dinama Omladinci Dinama
Omladinci Dinama u subotu, 26. maja, igraju protiv solidne ekipe Moravca Uniona iz Mrštana kod Leskovca. 
 
S obzirom na visok plasman  na tabeli obeju ekipa ova utakmica je proglašena za derbi kola. Utakmica se igra na Gradskom stadionu, sa početkom u 11 časova. 
 
Trener Vranjanaca Slobodan Zdravković navodi da je svaka utakmica do kraja prvevnstva derbi za njegovu ekipu i da ne nema slabih protivnika, ukoliko žele da se domognu prvog mesta i Kvalitetne lige Srbije.
 
- Više me, danas, brine teren koji je blatnjav i nepogodan za ofanzivnu igru  nego protivnik – kaže Zdravković.  
 
Kadeti i pioniri OF Vranje u subotu, gostuju vršnjacima iz ekipe Radana u Lebanu, a kadeti i pioniri FK Dinamo u nedelju 27. maja, na Gradskom stadionu dočekuju vršnjake Balkanskog iz Dimitrovgrada.
 

Utakmice se igraju od 11 i 13 časova. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: